Pravila

Korisnici rođendaonice dužni su svoje goste upoznati s ovim pravilnikom.
Ulazak u rođendaonicu dovoljan je 5 minuta prije početka proslave.
Organiziramo proslave rođendana za djecu od 3 do 10 godina.
Ne dozvoljava se unos bilo kakvog sadržaja (hrane ili dekoracija), koji nije naručen u dogovoru sa timom rođendaonice. Ponudu dodataka možete pogledati u rubrici dodatci.
Kako bi se zadržala čistoća i higijena rođendaonice ulaz u rođendaonicu dozvoljen je isključivo u čarapicama (ako smatrate da će djeci biti hladno ponesite im dodatne čarapice).
Prije samog boravka Vašeg djeteta u La Mini rođendaonici, potrebno je ostaviti valjane kontakt podatke na kojima ćete biti dostupni u vrijeme boravka Vašeg djeteta u rođendaonici.
Za vrijeme proslave, boravak roditelja nije dozvoljen u prostoru rođendaonice (ukoliko je potrebno djeca imaju vrijeme od 10 minuta za prilagodbu na ostanak u rođendaonici).
Ukoliko roditelj po završetku rođendana kasni po svoje dijete, dužan je¸ o tome obavijestiti rođendaonicu ili roditelje slavljenika kako bi se dijete zadržalo u prostoru rođendaonice.
Molimo roditelje da djeca ne donose svoje igračke, ne nose nakit, bedževe te bilo kakve druge predmete kojima bi mogli ozlijediti sebe ili druge goste za vrijeme proslave.
Dolaskom djece na proslavu roditelji su obvezni djelatnike rođendaonice obavijestiti o eventualnim oboljenjima djeteta, kao i alergijama, kroničnim oboljenjima, invaliditetu, potrebi uzimanja određenog lijeka te nesnošljivosti prema određenoj vrsti hrane i pića.
Korisnici rođendaonice La Mini dužni su se prema objektu, inventaru, igračkama i ostaloj imovini odnositi s poštovanjem, u protivnom sva nastala šteta je na teret osoba odgovornih za dijete koje je uzrokovalo štetu.
Roditelji djecu u rođendaonici ostavljaju na vlastitu odgovornost i rođendaonica La Mini ne odgovara za moguće povrede i ozljede uzrokovane nepravilnom, nesigurnom i nesmotrenom upotrebom opreme i igračaka, te za ozljede koje si djeca međusobno nanesu.
Svu opremu redovito provjeravamo i održavamo kako bi konstantno bili zajamčeni najviši sigurnosni standardi.
Za vrijeme proslave ulazak u rođendaonicu dozvoljen je isključivo slavljeniku/ci, njegovim/nim gostima.
Eventualno nastale štete grubom nepažnjom korisnika ili njihovih gostiju idu na teret istih.
Foto/video materijali s proslava rođendana mogu biti korišteni u svrhu promidžbe rođendaonice, osim u slučaju izričite zabrane roditelja.

Korisnici rođendaonice odgovorni su za svoje stvari, La Mini rođendaonica ne odgovara za gubitak ili oštećenje stvari.
Rođendaonica zadržava pravo zamoliti svakoga tko se ne pridržava pravila ponašanja i samim time ugrožava sebe i druge da napusti rođendaonicu.
U slučaju da neko dijete svojim ponašanjem iznimno uznemirava ili ugrožava sigurnost druge djece, roditelj je obavezan na poziv doći po dijete u rođendaonicu La Mini
Čitanjem ovog pravilnika smatra se da su korisnici (roditelji slavljenika, slavljenik i njegovi uzvanici) upoznati s ovim pravilnikom te da se s istim slažu i da će se pridržavati njegovih odredbi.